Buffetten

Tafelbuffet
Voor kleinere gezelschappen bieden wij een speciaal tafelbuffet. U kunt dan gezellig aan tafel genieten van verschillende gerechten die in minibuffet aan u worden gepresenteerd. Indien gewenst kunt u afsluiten met een grand dessert tafelbuffet.

Buffetten (min. 20 personen)
Buffet 1
Salade-buffet € 19,50
Bestaande uit: Rundvleessalade, zalmsalade, kip-kerriesalade, tonijnsalade, pastasalade en gemengde salade met fetakaas. Dit alles wordt smaakvol gegarneerd en geserveerd met sausjes, broodsoorten, kruidenboter en boter. Dit buffet is uit te breiden met soep naar keuze. Meerprijs: € 3,00 p.p.

Buffet 2
Koud en warm buffet € 25,00
Dit buffet wordt vooraf gegaan door een huisgemaakte Tomaat-basilicumsoep.
Koude gedeelte: Rundvleessalade, kip-kerriesalade, vissalade, gemengde salade met fetakaas, parmaham met appelsalade, pastrami met noten en acieto-siroop, gemarineerde makreelfilet en gerookte zalm. Koude sauzen, broodsoorten, kruidenboter en kroepoek. Warme gedeelte: beenham met honing-mosterdsaus, huisgemaakte kipsaté, pittig gekruide vleesreepjes, visschotel met groenten in safraansaus, kruidenrijst en frietjes.

Buffet 3
Koud en warm buffet € 29,50
Dit buffet wordt vooraf gegaan door een huisgemaakte Kerriesoep.
Koude gedeelte: Rundvleessalade, vissalade, waldorfsalade, gemengde salade met fetakaas, parmaham met appelsalade, pastrami met noten en aceto-siroop, gemarineerde makreelfilet en gerookte zalm. Koude sauzen, broodsoorten, kruidenboter en kroepoek. Warme gedeelte: beenham met portsaus, varkenshaasmedaillons met paddenstoelensaus, tropische kipschotel, Boeuf Stroganoff, visschotel met groenten in safraansaus, kruidenrijst en aardappelgratin, twee warme groenten.

Buffet 4
Koud en warm buffet € 35,00
Dit buffet wordt vooraf gegaan door een huisgemaakte prei-cremesoep.
Koude gedeelte: Rundvleessalade, vissalade, kip-kerriesalade. waldorfsalade, gemengde salade met fetakaas, , parmaham met appelsalade, pastrami met noten en aceto-siroop, gemarineerde makreelfilet en gerookte zalm. Koude sauzen, broodsoorten, kruidenboter en kroepoek.
Warme gedeelte: beenham met portsaus, varkenhaasmedaillons met paddenstoelensaus, tropische kipschotel, pittig gekruide vleesreepjes, visschotel met groenten in safraansaus, kruidenrijst en aardappelgratin, twee warme groenten. Vanillie-ijs met noten en caramelsaus na.

Dessertbuffet (minimaal 10 personen) € 9,50
Tevens kunnen wij een heerlijk dessertbuffet voor u verzorgen. Dit bestaat uit verschillende lekkernijen, met o.a. klein gebak, ijssoorten, fruit, bavarois en mousse, waarvan u zelf u dessert kunt samenstellen, met verschillende sausen en slagroom.

MENU’S
Menu A twee gangen € 14,50
  • Zacht gebakken Schnitzel met ui en champignons of Pangafilet met tomatenchutney
  • Roomijs met kersensaus en slagroom
 
Menu B drie gangen € 18,50
  • Vissoep, tomatensoep
  • Varkensfilet met honing tijmsaus of Wijting in tempura met ravigottesaus
  • IJs met vruchten en slagroom
 
Menu C drie gangen € 22,50
  • Romige preisoep
  • Varkenshaas met brie, zongedroogte tomaten en parmaham of tongfilletrolletjes met zalm en dillesaus
  • Mango-bavarois met frambozencoulis
 
Menu D drie gangen € 26,50
  • Rundercarpaccio met balsamicostroop, pijnboompitjes en oude kaas
  • Gegrilde Zalmfilet met safraansaus en kruidenolie of Gegrilde Pepersteak met groene pepersaus
  • Yoghurt-bosvruchtenijs met slagroom
 
Menu E vier gangen € 31,00
  • Gerookte lamsham met venkelsalade
  • Runderbouillon met tuinkruiden en stukjes ossenstaart
  • Gebakken varkenshaas bedekt met parmaham, gevuld met roomkaas en basilicumsaus of In kerriebloem gebakken Zeewolffilet met Beurre Blanc saus
  • Sinaasappel crème brûlée met limoenijs

Alle voorgerechten worden geserveerd met brood en kruidenboter, hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassende garnituren.


Deze menu’s gelden vanaf 20 personen, andere aantallen in overleg. Uiteraard kunnen wij ook vegetarische gerechten voor u bereiden, of een menu op maat voor u samenstellen. Informeer naar de vele mogelijkheden.



nl_NL