Eerste medewerker bediening

Werk jij momenteel in de bediening en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging met meer verantwoordelijkheden? Vind jij het belangrijk dat iedere gast met een glimlach vertrekt en word jij daar zelf ook blij van?

VACATURE EERSTE MEDEWERKER BEDIENING (M/V)

Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een fulltime medewerker eerste bediening die net dat stapje meer wil. Als eerste medewerker bediening ken jij de procedures en weet jij het onze gasten naar hun zin te maken. Je bent het aanspreekpunt voor zowel onze gasten als voor de collega’s uit jouw team waarmee je op dat moment aan het werk bent. Een goede service verlenen staat voor jou op één, en je zorgt er dan ook voor dat alles op rolletjes loopt. Wanneer een nieuwe collega in de bediening start, help jij hem/haar met alle voorkomende werkzaamheden en leer jij hen de fijne kneepjes uit het vak.

Wat bieden wij jou?

Voor deze functie heb jij natuurlijk enige ervaring nodig, maar wellicht nog belangrijker: wat bieden wij jou? Wij vinden het belangrijk een prettige werksfeer te creëren in een leuk team, met goede arbeidsvoorwaarden. Daar horen onder andere de volgende zaken bij:

  • Een goed salaris
  • Overuren worden uitbetaald
  • Vakantiegeld (8%) en vakantiedagen (8%)
  • Het rooster is twee weken van te voren bekend
  • Een (heel) leuk en gemotiveerd team!
  • Een fulltime functie voor langere tijd
  • Opleidingsmogelijkheden

En dit is nog maar een kleine greep! De functie van eerste medewerker bediening geeft veel verantwoordelijkheid en een hoop variatie.

Wat vragen we van jou?

Eigenlijk niet zo veel! We vinden het met name belangrijk dat jij ervaring hebt in de bediening en dat jij de talen beheerst. Jouw persoonlijkheid is erg belangrijk richting onze gasten, en die willen we dus graag beter leren kennen.

Wil jij ons en ons bedrijf graag beter leren kennen? Laat het ons weten via mariska@depergola.nl of 0521-361321 zodat we kunnen kijken naar de mogelijkheden binnen ons team. 

NIEUWS

Verbouwing

Zoals jullie wellicht hebben gezien, is er het … Verder lezen…

Artikel in de Steenwijker Courant

VACATURE: Senior medewerker bediening

Jouw werkdag Ha, vandaag moet je om 13.30 … Verder lezen…

Evenementenkalender t/m april

In onze Brasserie zijn wij al druk bezig … Verder lezen…

Warm welkom aan onze nieuwe bedrijfsleiding

Op deze mooie koude januaridag een warm succes … Verder lezen…