Hotel de Pergola

Hotel Brasserie de Pergola het énige hotel echt in het centrum van het authentieke Giethoorn. Modern, maar persoonlijk en comfortabel. De gastvrije sfeer zorgt er voor dat u zich direct thuis voelt. Hotel Brasserie de Pergola heeft alle faciliteiten in huis voor een onbezorgd en plezierig, ontspannen verblijf. Het hotel ligt aan het water, met een gratis parkeerplaats voor de deur.

Hotel Brasserie de Pergola beschikt over 20 comfortabele rookvrije kamers en heeft de mogelijkheid tot boeking van meer kamers door samenwerking met nabijgelegen hotels. De hotelkamers beschikken over heerlijke lits-jumeaux bedden, een eigen bad en/of douche (en sommige kamers hebben een whirlpool), toilet, zitje, TV en toeristische informatie. Een extra moderne luxe van het hotel is dat u overal in het hotel gratis draadloos kunt internetten, bovendien is er een computer voor de gasten in de hotellobby.

Het hotel beschikt over een heerlijke Brasserie met openhaard en diverse terrassen, waar u terecht kunt voor zowel een voordelige plateservice als een uitgebreid meer-gangen diner. Dieetwensen kunt u tevoren doorgeven en onze kok zal proberen hier gehoor aan te geven.
Uw kamer is vanaf 15.00 uur beschikbaar tot 11.00 uur de volgende ochtend. Uiteraard is het mogelijk eerder te arriveren of later te vertrekken en uw bagage bij ons achter te laten, zodat u de omgeving kunt verkennen.

Inhoud ontbijtbuffet: koffie, thee, jus d'orange, multivitaminesap, melk, warme snack, gekookt ei, yoghurt, fruit, muesli, cornflakes, chocoflakes, suikerbrood, knackerbrod, drie soorten kaas, vier soorten vleeswaren, boter, drie verschillende soorten brood, kaiser bolletjes, croissants, krentenbrood, margarine, twee soorten jam, chocoladehagelslag, vruchtenhagelslag, chocopasta en pindakaas.

Faciliteiten:
  • Gezellig, sfeervol restaurant
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Gratis draadloos internet
  • Bootverhuur
  • Fietsverhuur (ook e-bikes)
  • Toeristische informatie
  • Fiets- en wandelroutes

nl_NL