Over ons

foto-Freddy-en-Miriam-

Graag stellen de gastheer en gastvrouw zich even aan u voor:

Freddy heeft zijn hele leven al in dienst gestaan van de horeca. Vanaf zijn 17e begonnen met weekend-en vakantiebaantjes en van 1983 tot eind 2006 als horeca-ondernemer in Giethoorn met Cafe-restaurant ’t Vonder, Smits Paviljoen en camping Smits Paviljoen. In 2007 is hij gestart met Hotel Brasserie de Pergola en van 2011-2015 ook Pannenkoekenhuis Jantje te Giethoorn.

Miriam heeft haar roots ook in de dienstverlening, maar aanvankelijk meer in de zorg en zakelijke dienstverlening. Tot 2007 heeft zij hier diverse leidinggevende functies in gehad tot zij als zelfstandige ging werken. De horeca ging ook haar echter steeds meer boeien en vanaf 2010 werken Freddy en zij samen in hun beide horecabedrijven, vanaf 2015 volledig geconcentreerd op Hotel Brasserie de Pergola.

Zowel Freddy als Miriam streven er naar een prettige, informele sfeer in de brasserie en het restaurant te hebben. Genieten staat bovenaan en daar is gastvrijheid de basis voor!

De afgelopen jaren zijn er vele verbouwingen geweest om deze gastvrijheid op een eigentijdse manier te kunnen aanbieden. Het restaurant en de keuken zijn compleet vernieuwd er zijn heerlijke stoelen waar men comfortabel kan genieten van lunch of diner. Een serre voor een zonnige plek om het ontbijt te nuttigen of later op de dag een andere maaltijd. Boxspringbedden voor een goede nachtrust, restyling van hotelkamers en terrassen, renovatie van badkamers, vernieuwing van boten, plaatsen van een goede fietsenberging voor elektrische fietsen etc. Dit zal de komende jaren ook allemaal doorgezet worden.

Vanaf 1 januari 2017 zijn Edwin van der Wal en zijn partner Krista van Hulzen mede-firmant. Zij gaan zich de komende jaren inwerken in het bedrijf, met de doelstelling het bedrijf over een aantal jaar te kunnen overnemen. Hierdoor hebben Freddy & Miriam de continuïteit van het bedrijf kunnen waarborgen. Voor u als gast zal er niet iets veranderen, we zullen alleen maar met nog meer energie en nieuwe ideeën aan de slag gaan!

Freddy, Miriam, Edwin en Krista

NIEUWS

17 maart Brasserie gesloten

In verband met onze deelname aan Preuvenement Proef … Verder lezen…

Winteropening

Vanaf 6 januari 2016 is onze Brasserie nu … Verder lezen…

Albert Heijn actie

Dit jaar kunt u ook bij Brasserie de … Verder lezen…

Nieuwe Menu du Chef juli

De koks hebben weer een heerlijke Menu du … Verder lezen…

Nieuwsbrief April

Bijgaand onze nieuwsbrief. Wilt u hem graag zelf … Verder lezen…

Nieuwsbrief eind maart

De nieuwe nieuwsbrief is weer uit met leuke … Verder lezen…

Menu du Chef! (Maart)

Nieuw bij de Pergola! Elke een maand een … Verder lezen…

Vernieuwing restaurant!

Zoals voor sommigen wellicht al bekend: ons restaurant … Verder lezen…

Nieuwsbrief februari

Onze nieuwste nieuwsbrief is weer uit. Interesse? Bekijk … Verder lezen…