Leerling Kok

Bij Brasserie de Pergola in Giethoorn zijn wij op zoek naar een leerling-kok BOL niveau 2/3/4. Vanaf februari hebben wij weer plek in onze keuken voor een uitdagende stageplaats. Lijkt het jou leuk om in een jong team aan de slag te gaan waar we er gezamenlijk voor zorgen dat iedere gast meteen glimlach vertrekt?

Onze chef-kok Joel is opgeleid als leermeester en zal jou tijdens je stage begeleiden. Van hem, en de andere collega’s in de keuken zal jij de fijne kneepjes van het vak leren. In de winter van 2017 is onze keuken uitgebreid waardoor er nu nog meer ruimte is om je werk goed te kunnen uitvoeren zonder elkaar in de weg te lopen. Naast onze dagelijkse menukaart organiseren wij ook op meerdere momenten in het jaar speciale avonden voor onze gasten. Zo hebben wij bijvoorbeeld regelmatig onze All-you-can-taste avondenwaar onze gasten verschillende kleine gerechtjes van een speciale menukaart kunnen eten. En wist je bijvoorbeeld dat wij de lekkerste spareribs van Nederland verkopen? Deze krijgen in onze keuken nog de speciale marinade van de chef! Lijkt het jou leuk om met een diverse kaart aan de slag te gaan en veelte leren? Dan bieden wij jou graag een uitdagende stageplaats.

Wil je graag meer informatie over ons bedrijf of meer weten over de functie? Ik kom graag met je in contact om je meer te vertellen! Je kunt mij bereiken via mariska@depergola.nl of neem contact op via 0521-361321. 

NIEUWS

Najaarskalender

Verbouwing

Zoals jullie wellicht hebben gezien, is er het … Verder lezen…

Artikel in de Steenwijker Courant

VACATURE: Senior medewerker bediening

Jouw werkdag Ha, vandaag moet je om 13.30 … Verder lezen…

Evenementenkalender t/m april

In onze Brasserie zijn wij al druk bezig … Verder lezen…

Warm welkom aan onze nieuwe bedrijfsleiding

Op deze mooie koude januaridag een warm succes … Verder lezen…