Arrangementen

Wij hebben een groot aantal arrangementen voor u samengesteld, waarbij u kunt kiezen uit lekker actief of ontspannen of juist genietend van de natuur, uw dagen in Giethoorn kunt doorbrengen. Zie onze subkopjes.

Staat uw wens er niet bij? Wij denken graag met u mee:  Of het nu gaat om een onvergetelijk weekend voor 2 personen of een vergaderarrangement voor uw bedrijf dat nèt even anders is: er staat een professioneel, enthousiast team klaar om u van harte welkom te heten in de Pergola.

RELATIEARRANGEMENT

Zoekt u voor uw relaties een gastvrije, sfeervolle plek om te overnachten? Indien u regelmatig gebruikt moet maken van een hotel voor uw relaties doet Hotel Brasserie de Pergola u dan een mooi aanbieding!

Een normale prijs voor een standaardtweepersoonskamer is € 89,00 pn/pk, de normale prijs voor een eenpersoonsbezetting op een tweepersoonskamer is € 65,00 pp/pk.

Voor uw relaties bieden wij u de mogelijkheid om in de periode van 1 oktober tot en met 1 april een tweepersoonskamer aan te bieden voor € 69 pn/pk en een eenpersoonsbezetting op een tweepersoonskamer voor € 52,00 pp/pn. Deze prijzen zijn inclusief een heerlijk ontbijt!

Graag bieden wij uw gasten een heerlijk verblijf in Giethoorn!

 

WERKNEMERSARRANGEMENT

Heeft u regelmatig werknemers in dienst die op zoek zijn naar een overnachtingsmogelijkheid? Hotel Brasserie de Pergola doet u dan een goede aanbieding!

Medewerkers van uw bedrijf kunnen in ons hotel overnachten, inclusief een heerlijk ontbijt en een dagschotel voor € 65,00 pp/pn! Indien uw medewerkers langer dan een week willen verblijven kunnen wij u in overleg een aanbieding op maat doen!

Graag bieden wij uw medewerkers een gastvrij thuis in Giethoorn!

NIEUWS

T A P A S A V O N D // iedere zaterdag in februari

Omdat het vorig jaar zo’n succes was, hebben … Verder lezen…

BABYNIEUWS :)

13.01.2019 zijn Jimmy & Elina de trotse ouders … Verder lezen…

WE ZIJN ER WEER! ✨

Nadat wij met ons restaurant en hotel de … Verder lezen…

Najaarskalender

Verbouwing

Zoals jullie wellicht hebben gezien, is er het … Verder lezen…

Artikel in de Steenwijker Courant

VACATURE: Senior medewerker bediening

Jouw werkdag Ha, vandaag moet je om 13.30 … Verder lezen…

Evenementenkalender t/m april

In onze Brasserie zijn wij al druk bezig … Verder lezen…

Warm welkom aan onze nieuwe bedrijfsleiding

Op deze mooie koude januaridag een warm succes … Verder lezen…