Meteen naar de inhoud

Cultuur Snuiven

Een bezoek aan het waterrijke Giethoorn combineren met cultuur?

Na ontvangst en inchecken ontvangt u van ons een kop koffie met appelgebak, waarna u de mogelijkheid heeft om Giethoorn op uw eigen tempo te ontdekken. ’s Avonds heeft de kok een heerlijk driegangendagmenu voor u bereid, waarna u in de Brasserie, serre of op het terras met zicht op de gracht kunt genieten.

Na een goede nachtrust en een uitgebreid ontbijt kunt u met eigen vervoer (30 minuten) naar Schokland; het eiland op het droge en werelderfgoed van Unesco.

Schokland staat symbool voor het Nederlandse leven met water. Het museum op Schokland (niet inbegrepen)  geeft een goed beeld over de drooglegging van de Noordoostpolder en het leven op Schokland. Als u hier uitgekeken bent kunt op de terugweg over Blokzijl, een mooi vestingstadje. ’s Avonds staat er weer een heerlijk driegangendagmenu voor u klaar.

De volgende dag na het ontbijt en uitchecken gaat u met een mooie rondvaart nog genieten van Giethoorn en de directe omgeving. Hierna bezichtigt u ’t Olde Maat Uus in Giethoorn, waar een beeld wordt gegeven van wonen, werken en leven in Giethoorn e.o. in de vorige eeuw.

Cultuur Snuiven

Dit arrangement bevat: 

€ 155,00 

Belangrijke informatie

U kunt uw arrangement altijd uitbreiden

Ontdek Giethoorn met ons Cultuur Snuiven arrangement

Incl. driegangendiner, rondvaart door het authentieke dorp en een bezoek aan de 't Olde Maat Uus.