Natuurlijk Genieten

Genieten van de natuur in Giethoorn en omgeving? Wij bieden u een driedaags arrangement, waarbij u uitgebreid kunt kennismaken met de prachtige omgeving van Giethoorn. Bij inchecken ontvangt u een lekker kopje koffie met appelgebak. Nadat u bent ingecheckt, heeft u de gelegenheid om Giethoorn even te gaan verkennen, alvorens de kok voor u een heerlijk driegangendagmenu heeft bereid. Dit kunt u nuttigen in onze Brasserie, serre of terras met zicht op de gracht.

Na een goede nachtrust en een uitgebreid ontbijtbuffet krijgt u een mooie tocht per rondvaartboot door Giethoorn. ’s Middags vertrekt u met eigen vervoer naar de Orchideeënhoeve, een prachtig overdekte Tropische tuin, met winkel, orchideeënkwekerij, Vlindervallei en Tropisch Restaurant. U kijkt uw ogen uit!

Bij vertrek zou u nog even de Boerderijwinkel Verhage kunnen aandoen, schuin tegenover de Orchideeënhoeve. Een uitgebreide boerderijwinkel met heerlijke lekkernijen en leuke originele cadeau-artikelen. Bij terugkomst heeft de kok voor u weer een uitgebreid driegangendiner klaarstaan. De volgende dag na het ontbijt en het uitchecken vertrekt u naar de Weerribben, alwaar u zelf kunt kiezen of u een wandelroute, fietsroute of rondvaart gaat doen, om dit prachtige en uniek stukje Nederland te bezichtigen.

Natuurlijk Genieten

Dit arrangement bevat: 

€ 170,00 

Belangrijke informatie

U kunt uw arrangement altijd uitbreiden

Kamertype

Standaardkamer of standaardkamer met uitzicht op het water

Terraskamer met uitzicht op het water 

Standaardkamer met bubbelbad

Nov / Dec / Jan / Feb

n.v.t.

n.v.t.

n.v.t.

Maart / April / Mei / Juni

€ 170,00 p.p. 

€ 180,00 p.p.

€ 180,00 p.p.

Juli / Aug

€ 180,00 p.p.

€ 190,00 p.p.

€ 190,00 p.p

Sept / Okt 

€ 170,00 p.p. 

€ 180,00 p.p. 

€ 180,00 p.p. 

Ontdek Giethoorn met ons Natuurlijk Genieten arrangement

Incl. driegangendiner, rondvaart door het authentieke dorp en een bezoek aan de Orchideeënhoeve.