Brasserie

Bij binnenkomst in Hotel Brasserie de Pergola ervaart u direct de gastvrijheid waar Giethoorn zo trots op is. Vriendelijke personeel, stijlvol interieur, heerlijke gerechten, alles om u in rust te laten genieten van uw avondje uit.

U kunt in de Brasserie terecht voor een hapje en een drankje, lunch, plateservice en à la Carte, allemaal herkenbare gerechten met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Naast onze uitgebreide menukaart hebben wij elke vrijdagavond ook de mogelijkheid van onbeperkt spareribs eten (de lekkerste van Nederland!). Daarnaast hebben wij met regelmaat één van onze all-you-can-taste avonden (op zaterdag). Uit een speciale menukaart kunt u onbeperkt de hele avond genieten door uw eigen Proeverij samen te stellen. Zie onze agenda voor onze eerstvolgende all-you-can-taste avond. Ook kunt u relaxen met vriendinnen, familie en collega’s van een heerlijke high tea!

Onze wijnen worden zorgvuldig samengesteld op de menukaart in samenwerking met Eleveld Wijnen uit Steenwijk, waar we elk seizoen gezamenlijk de heerlijkste wijnen uitzoeken. We hebben ook een uitgebreide speciaalbieren kaart en een mooie theekaart.

Kijk op onze agenda voor onze inmiddels befaamde culinaire Wine, Dine & Music avonden en de andere gezellige culinaire avonden die we organiseren. (Voor degenen die dan niet naar huis willen rijden bieden we altijd zeer voordelig een combi-overnachting aan)

Wanneer u met een groter gezelschap komt, richten wij onze sfeervolle zaal, serre of terras in voor uw privé-diner, feest, vergadering of receptie. Verder bieden we voor groepen de mogelijkheid tot bv high tea, (warm/koud) buffetten, barbecue etc. Voor kleine groepjes hebben we ook de mogelijkheid van tafelbuffet en tafel grand dessert.

Onze Brasserie met serre en terrassen is in het hele jaar door geopend, met uitzondering van december. In het winterseizoen hebben wij wel aangepaste openingstijden. Wij hebben dan ook samenwerkingsafspraken met collega-restaurants, zodat hotelgasten ook als de brasserie gesloten is, altijd ergens een heerlijk diner kunnen nuttigen. Hotelgasten kunnen bij hun boeking een aantrekkelijke reservering maken voor het restaurant. Vraagt u naar de mogelijkheden.

Speciale diëten of wensen horen we graag tevoren van u, onze kok houdt er graag rekening mee!

Reserveer direct een tafel!


nl_NL