Agenda 2022

Proeven & Genieten

Inmiddels een bekend concept: onze Proeven & Genieten avonden! (Eerder All-You-Can-taste). 

Meerdere zaterdagen per jaar organiseren wij onze Proeven & Genieten avond. Deze avond kunt u lekker proeven! In plaats van onze a la carte menukaart hebben wij deze avond een speciale menukaart met allerlei kleine gerechtjes. Je vindt hier onder andere de kleine varianten van gerechten op onze avondkaart maar we hebben ook nog een paar andere toppers toegevoegd. Proeven maar! 

Op de menukaart vindt u zowel voor-, hoofd- en nagerechtjes en u kunt ze in de volgorde eten die u wilt. Een soort tapas dus! Iedere ronde is het mogelijk brood, friet of rijst bij te bestellen en u kunt zoveel rondes nemen als u wilt. 

Wine, Dine & Music

Een aantal jaar geleden introduceerde wij onze Wine, Dine & Music avonden en deze zijn nog steeds een succes! Een avond genieten van een 7-gangen diner, bijpassende wijnen en live-muziek. 

In de dagen voor onze Wine, Dine & Music avond blijft de menukaart nog een verrassing… deze is iedere editie weer anders! Ons keukenteam is al weken van tevoren bezig met het samenstellen van een verrassend menu met gerechten die heerlijk bij elkaar passen. In samenwerking met Eleveld Wijnen kiezen we mooie wijnen die aansluiten bij de gerechten. Een feestje! 

Tijdens het genieten van al deze heerlijke gerechten en wijnen, is er live-muziek om de avond sfeer te geven. Gaan de voetjes van de vloer? 

* Liever geen wijn of een BOB-arrangement? Dat is ook mogelijk! 

Agenda