26

september

Natuurlijk Dineren

Onderweg, al varend in een rondvaartboot, geniet u van een 7-gangen diner. Start bij De Witte Hoeve om 14 uur, vandaar uit gaat u langs de chefs van de Lindenhof, de Sloothaak, Hollands Venetië, de Rietstulp, ’t Achterhuus, Fanfare en de Pergola. 

Wine, Dine & Music

Een aantal jaar geleden introduceerde wij onze Wine, Dine & Music avonden en deze zijn nog steeds een succes! Een avond genieten van een 7-gangen diner, bijpassende wijnen en live-muziek. 

In de dagen voor onze Wine, Dine & Music avond blijft de menukaart nog een verrassing… deze is iedere editie weer anders! Ons keukenteam is al weken van tevoren bezig met het samenstellen van een verrassend menu met gerechten die heerlijk bij elkaar passen. In samenwerking met Eleveld Wijnen kiezen we mooie wijnen die aansluiten bij de gerechten. Een feestje! 

Tijdens het genieten van al deze heerlijke gerechten en wijnen, is er live-muziek om de avond sfeer te geven. Gaan de voetjes van de vloer? 

* Liever geen wijn of een BOB-arrangement? Dat is ook mogelijk! 

Agenda

Eleveld Wijnen

Ieder jaar is het samenstellen van onze menukaart weer een feestje. Want naast het proeven van al onze gerechten, worden er ook bijpassende wijnen gekozen! 

Als vaste wijnleverancier is Eleveld Wijnen uit Steenwjik nauw betrokken bij het samenstellen van onze menukaart. Elk seizoen gaan we rond de tafel en adviseren Bert en Ginette heerlijke wijnen die goed aansluiten bij onze gerechten. 

Wist u dat we op onze a la carte dinerkaart ook bij onze hoofdgerechten een wijnaanbeveling hebben staan? Ginette heeft ze voor u uitgezocht! 

 

Eleveld Wijnen Steenwijk