Menukaart

In onze Brasserie hebben we een uitgebreide lunch én dinerkaart met heerlijke gerechten, borrelhapjes, zoetigheden en anders lekkers. Op onze menukaart vindt u ook onze wijnen. Daarnaast hebben we in onze Brasserie ook een bierkaart met bieren van de tap en fles. 

Menukaart

Alvast even kijken naar de menukaart? Dat kan! Op zowel onze lunch als dinerkaart hebben we een ruime keuze aan gerechten. Op onze menukaart vind je onder andere onze spareribs, Gieterse Soes en heerlijke mosterdsoep. 

Zien we je snel?

Lunchkaart Brasserie

Agenda 2022

Proeven & Genieten

Inmiddels een bekend concept: onze Proeven & Genieten avonden! (Eerder All-You-Can-taste). 

Meerdere zaterdagen per jaar organiseren wij onze Proeven & Genieten avond. Deze avond kunt u lekker proeven! In plaats van onze a la carte menukaart hebben wij deze avond een speciale menukaart met allerlei kleine gerechtjes. Je vindt hier onder andere de kleine varianten van gerechten op onze avondkaart maar we hebben ook nog een paar andere toppers toegevoegd. Proeven maar! 

Op de menukaart vindt u zowel voor-, hoofd- en nagerechtjes en u kunt ze in de volgorde eten die u wilt. Een soort tapas dus! Iedere ronde is het mogelijk brood, friet of rijst bij te bestellen en u kunt zoveel rondes nemen als u wilt. 

Wine, Dine & Music

Een aantal jaar geleden introduceerde wij onze Wine, Dine & Music avonden en deze zijn nog steeds een succes! Een avond genieten van een 7-gangen diner, bijpassende wijnen en live-muziek. 

In de dagen voor onze Wine, Dine & Music avond blijft de menukaart nog een verrassing… deze is iedere editie weer anders! Ons keukenteam is al weken van tevoren bezig met het samenstellen van een verrassend menu met gerechten die heerlijk bij elkaar passen. In samenwerking met Eleveld Wijnen kiezen we mooie wijnen die aansluiten bij de gerechten. Een feestje! 

Tijdens het genieten van al deze heerlijke gerechten en wijnen, is er live-muziek om de avond sfeer te geven. Gaan de voetjes van de vloer? 

* Liever geen wijn of een BOB-arrangement? Dat is ook mogelijk! 

Agenda

Spareribs van Keurslag Horst uit Epe

Onze spareribs: winnaar van de Spareribs Trophy!

Al jaren staan de spareribs in de top 10 van de Spareribs Trophy, de lekkerste van Nederland! 

De keurslager van onze neef en nicht uit Epe is al jaren een bekend gezicht bij de uitreiking van de Spareribs Trophy. De lekkere spareribs van het wroetvarken zijn al meerdere malen in de top 10 geëindigd en zijn ook al tweemaal verkozen tot winnaar. 

Het malse vlees, de heerlijke smaak én de marinade van onze chefs: de spareribs staan al jaren bij ons op de kaart en je blijft er van smullen! Wist je dat we op vrijdag altijd onze ‘onbeperkt-spareribs-avond’ hebben? 

Eleveld Wijnen

Ieder jaar is het samenstellen van onze menukaart weer een feestje. Want naast het proeven van al onze gerechten, worden er ook bijpassende wijnen gekozen! 

Als vaste wijnleverancier is Eleveld Wijnen uit Steenwjik nauw betrokken bij het samenstellen van onze menukaart. Elk seizoen gaan we rond de tafel en adviseren Bert en Ginette heerlijke wijnen die goed aansluiten bij onze gerechten. 

Wist u dat we op onze a la carte dinerkaart ook bij onze hoofdgerechten een wijnaanbeveling hebben staan? Ginette heeft ze voor u uitgezocht! 

 

Eleveld Wijnen Steenwijk
Thee van Puritea

Onze thee: verse thee van PuriTea

Puritea is een Nederlandse importeur van exclusieve soorten kwaliteitsthee uit Sri Lanka. 

In onze Brasserie schenken wij 9 verschillende smaakjes waar u uit kunt kiezen.