Chef-kok

Welkom bij ons bedrijf, en wat leuk dat je interesse hebt om onderdeel uit te maken van ons team!

Over ons bedrijf
In onze Brasserie bieden wij de ruimte aan 80 gasten, waarnaast we op onze twee terrassen ook nog 90 gasten bedienen. Vervelen hoeft deze zomer niet! In onze vernieuwde (2018) keuken werk jij samen met je collega chef-kok aan een mooie menukaart waar je samen het initiatief toe neemt. We maken gebruik van een nieuw keukenmanagementsysteem waardoor jullie efficiƫnt aan de slag kunnen, en jullie aandacht kunnen geven aan het bereiden van de gerechten.

Naast onze reguliere menukaart hebben wij regelmatig bijzondere avonden zoals onze Wine, Dine & Music waarbij wij een zeven-gangen-diner serveren in combinatie met lekkere wijnen. Daarnaast hebben we iedere maand onze All-you-can-taste avond, waarbij we onbeperkt verschillende tapashapjes serveren.

Ons team 
Ons team is een gezellige samenstelling van jong en oud waarbij wij een goede werksfeer erg belangrijk vinden. Samen zetten we graag de schouders er onder! We vinden het belangrijk om samen hard te werken maar we sluiten daarna ook graag samen de dag af met een drankje. We staan open voor initiatieven van onze collega’s en willen elkaar graag verbeteren. 

Wat bieden wij 
Een fulltime baan bij een ontzettend gezellig bedrijf met leuke collega’s. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris waarbij je overuren en vakantie uren gewoon worden uitbetaald en je daarnaast ook nog vakantiegeld ontvangt. Je ontvangt het rooster twee weken van te voren zodat je op tijd weet waar je aan toe bent. 

Lijkt het je leuk om onderdeel uit te maken van ons team? Reageren kan via mariska@depergola.nl of door contact op te nemen via 0521-361321. We horen graag van je!  

 

NIEUWS

Jubileumaanbieding

Ter gelegenheid van ons 12,5 jarig jubileum hebben … Verder lezen…

Jazz event in Giethoorn

Jazz klanken ook in Giethoorn! Heerlijk op zondag … Verder lezen…

Wijn & spijs wandeling

Vier samenwerkende restaurants uit Giethoorn organiseren deze gezellige … Verder lezen…

Feest op 3 november!

Hoera het is feest!! November 2019 bestaat de … Verder lezen…

T A P A S A V O N D // iedere zaterdag in februari

Omdat het vorig jaar zo’n succes was, hebben … Verder lezen…

BABYNIEUWS :)

13.01.2019 zijn Jimmy & Elina de trotse ouders … Verder lezen…

WE ZIJN ER WEER! ✨

Nadat wij met ons restaurant en hotel de … Verder lezen…

Najaarskalender

Verbouwing

Zoals jullie wellicht hebben gezien, is er het … Verder lezen…