“Bewuste Keuze” logo

Ons culinaire aanbod is aangevuld met gerechten die passen bij een vitale levensstijl. Ons nieuwe logo attendeert u op de gerechten die een gezond, vitaal alternatief zijn en waar u bovendien ook heerlijk van kunt genieten!

Een vitale levensstijl vraagt soms om heerlijke bewuste keuzes!

Uit eten gaan wanneer je je aan een dieet moet houden? Als je een speciaal dieet moet volgen om gezondheidsreden, allergie- of intolerantie redenen of omdat je gewicht wilt verliezen, is dit al een uitdaging op zich. Jezelf nieuwe gewoontes aanleren, de juiste gerechten en producten uitkiezen, alle verleidingen en verboden producten weerstaan en zorgen dat je een goede eetstructuur volgt.

Het bewuste keuze logo kan u helpen bij het kiezen van gezonde lekkere alternatieven. Bovendien is Brasserie de Pergola er op ingericht om mensen met voedselallergie- of intolerantie een goed alternatief te bieden. Het makkelijkste is uiteraard als dit tevoren bekend is, dan kan de kok een menusuggestie bespreken, maar ook bij onverwacht bezoek in het restaurant zullen zowel de bediening als de keuken hun best doen om ook voor deze doelgroep een heerlijk gerecht te bereiden, zodat iedereen tevreden kan genieten van het eten.

Bij Brasserie de Pergola is het voor iedereen “Genieten”! Wij zijn pas blij als elke gast met een glimlach vertrekt!

De menukaart voor het nieuwe seizoen kunt u vanaf medio maart vinden op de website!


nl_NL