Over ons

Wie zijn wij?

Freddy Slomp heeft zijn hele leven al in dienst gestaan van de horeca. Vanaf zijn 17e is hij begonnen met weekend-en vakantiebaantjes en van 1983 tot eind 2006 als horeca-ondernemer in Giethoorn met Cafe-restaurant ’t Vonder, Smits Paviljoen en camping Smits Paviljoen. In 2007 is hij gestart met Hotel Brasserie de Pergola en van 2011-2015 ook Pannenkoekenhuis Jantje te Giethoorn.

Miriam Slomp-Dekkers heeft haar roots ook in de dienstverlening, maar aanvankelijk meer in de zorg en zakelijke dienstverlening. Tot 2007 heeft zij hier diverse leidinggevende functies in gehad tot zij als zelfstandige ging werken. De horeca ging ook haar echter steeds meer boeien en vanaf 2010 werken Freddy en zij samen in hun beide horecabedrijven, vanaf 2015 volledig geconcentreerd op Hotel Brasserie de Pergola.

Zowel Freddy als Miriam streven er naar een prettige, informele sfeer in de brasserie en het restaurant te hebben. Genieten staat bovenaan en daar is gastvrijheid de basis voor!

De afgelopen jaren zijn er vele verbouwingen geweest om deze gastvrijheid op een eigentijdse manier te kunnen aanbieden. Het restaurant en de keuken zijn compleet vernieuwd er zijn heerlijke stoelen waar men comfortabel kan genieten van lunch of diner. Een serre voor een zonnige plek om het ontbijt te nuttigen of later op de dag een andere maaltijd. Boxspringbedden voor een goede nachtrust, restyling van hotelkamers en terrassen, renovatie van badkamers, vernieuwing van boten, plaatsen van een goede fietsenberging voor elektrische fietsen etc. Dit zal de komende jaren ook allemaal doorgezet worden.

Vanaf 1 januari 2018 zijn Elina Boers (al jaren de rechterhand van Freddy en Miriam)  en dochter Mariska Kuipers verantwoordelijk voor de bedrijfsleiding. Elina heeft de opleiding Hospitality Management gedaan en werkte al meer dan 6 jaar als manager Front Office voor zij de nieuwe stap maakte. Mariska heeft Bedrijfskunde Management, Economie en Recht gedaan, een aantal jaren in het bedrijfsleven gewerkt en heeft daarnaast vanaf haar 13e in de bedrijven van haar ouders meegewerkt. De horeca is dus ook voor haar bekend terrein. Hun enthousiasme en beider interesses en gevoel voor gastvrijheid, maken dat er jeugdig elan in het bedrijf is gekomen. En Freddy en Miriam krijgen meer tijd voor andere zaken. Freddy vervult naast de Pergola twee dagen per week zijn jongensdroom als vrachtwagenchauffeur en Miriam is ook nog maatschappelijk betrokken in de gemeentelijke politiek.

Voor u als gast zal er niet iets veranderen, we zullen alleen maar met nog meer energie en nieuwe ideeën aan de slag gaan!

Freddy, Miriam, Elina & Mariska

NIEUWS

Arrangementen

Gelukkig kunnen we al een paar weken weer … Verder lezen…

Jubileumaanbieding

Ter gelegenheid van ons 12,5 jarig jubileum hebben … Verder lezen…

Jazz event in Giethoorn

Jazz klanken ook in Giethoorn! Heerlijk op zondag … Verder lezen…

Wijn & spijs wandeling

Vier samenwerkende restaurants uit Giethoorn organiseren deze gezellige … Verder lezen…

Feest op 3 november!

Hoera het is feest!! November 2019 bestaat de … Verder lezen…

T A P A S A V O N D // iedere zaterdag in februari

Omdat het vorig jaar zo’n succes was, hebben … Verder lezen…

BABYNIEUWS :)

13.01.2019 zijn Jimmy & Elina de trotse ouders … Verder lezen…

WE ZIJN ER WEER! ✨

Nadat wij met ons restaurant en hotel de … Verder lezen…

Najaarskalender