Leerling gastvrouw-/ heer

Bij Brasserie de Pergola in Giethoorn zijn wij op zoek naar een leerling Gastheer/vrouw (BOL of BBL). Vanaf februari hebben wij weer plek in ons team voor een uitdagende stageplaats! Lijkt het jou leuk om met verschillende nationaliteiten te werken en veel te leren van ons jonge team?

Wij vinden het erg belangrijk dat iedere gast bij ons met een glimlach vertrekt. En samen met het team ben jij daar verantwoordelijk voor! Op de werkvloer wordt je begeleidt door je leermeester en leer je uiteraard ook van je andere collega’s. We zijn een jong team waar we naast hard werken, gezelligheid ook erg belangrijk vinden! In onze Brasserie is het door het toeristische gebied vaak hollen of stilstaan. Juist in die momenten van drukte ben jij op je best en leer je veel. Veel van onze gasten zijn lekker een dagje weg of op vakantie dus er heerst vaak een ontspannen sfeer. En wij maken het dagje weg van onze gasten graag nog net dat beetje mooier.

Wil jij graag meer leren over gastvrijheid en geniet jij er ook van gasten het naar hun zin te maken? Wij bieden jou graag een uitdagende stageplaats!  

Ik kom graag met je in contact om meer over de functie en ons bedrijf te vertellen! Je kunt mij mailen via mariska@depergola.nl of contact opnemen door te appen naar 0683020754

NIEUWS

T A P A S A V O N D // iedere zaterdag in februari

Omdat het vorig jaar zo’n succes was, hebben … Verder lezen…

BABYNIEUWS :)

13.01.2019 zijn Jimmy & Elina de trotse ouders … Verder lezen…

WE ZIJN ER WEER! ✨

Nadat wij met ons restaurant en hotel de … Verder lezen…

Najaarskalender

Verbouwing

Zoals jullie wellicht hebben gezien, is er het … Verder lezen…

Artikel in de Steenwijker Courant

VACATURE: Senior medewerker bediening

Jouw werkdag Ha, vandaag moet je om 13.30 … Verder lezen…

Evenementenkalender t/m april

In onze Brasserie zijn wij al druk bezig … Verder lezen…

Warm welkom aan onze nieuwe bedrijfsleiding

Op deze mooie koude januaridag een warm succes … Verder lezen…