Leerling Kok

Bij Brasserie de Pergola in Giethoorn zijn wij op zoek naar een leerling-kok BOL niveau 2/3/4. Vanaf februari hebben wij weer plek in onze keuken voor een uitdagende stageplaats. Lijkt het jou leuk om in een jong team aan de slag te gaan waar we er gezamenlijk voor zorgen dat iedere gast meteen glimlach vertrekt?

Onze chef-kok Joel is opgeleid als leermeester en zal jou tijdens je stage begeleiden. Van hem, en de andere collega’s in de keuken zal jij de fijne kneepjes van het vak leren. In de winter van 2017 is onze keuken uitgebreid waardoor er nu nog meer ruimte is om je werk goed te kunnen uitvoeren zonder elkaar in de weg te lopen. Naast onze dagelijkse menukaart organiseren wij ook op meerdere momenten in het jaar speciale avonden voor onze gasten. Zo hebben wij bijvoorbeeld regelmatig onze All-you-can-taste avondenwaar onze gasten verschillende kleine gerechtjes van een speciale menukaart kunnen eten. En wist je bijvoorbeeld dat wij de lekkerste spareribs van Nederland verkopen? Deze krijgen in onze keuken nog de speciale marinade van de chef! Lijkt het jou leuk om met een diverse kaart aan de slag te gaan en veelte leren? Dan bieden wij jou graag een uitdagende stageplaats.

Wil je graag meer informatie over ons bedrijf of meer weten over de functie? Ik kom graag met je in contact om je meer te vertellen! Je kunt mij bereiken via mariska@depergola.nl of neem contact op via 0521-361321. 

NIEUWS

Arrangementen

Gelukkig kunnen we al een paar weken weer … Verder lezen…

Jubileumaanbieding

Ter gelegenheid van ons 12,5 jarig jubileum hebben … Verder lezen…

Jazz event in Giethoorn

Jazz klanken ook in Giethoorn! Heerlijk op zondag … Verder lezen…

Wijn & spijs wandeling

Vier samenwerkende restaurants uit Giethoorn organiseren deze gezellige … Verder lezen…

Feest op 3 november!

Hoera het is feest!! November 2019 bestaat de … Verder lezen…

T A P A S A V O N D // iedere zaterdag in februari

Omdat het vorig jaar zo’n succes was, hebben … Verder lezen…

BABYNIEUWS :)

13.01.2019 zijn Jimmy & Elina de trotse ouders … Verder lezen…

WE ZIJN ER WEER! ✨

Nadat wij met ons restaurant en hotel de … Verder lezen…

Najaarskalender