Natuurlijk Dineren

07
sep

Smulpapen kunnen inschepen op zaterdag 7 september 2019 Start bij Brasserie De Witte Hoeve, vandaar uit gaat u langs de chefs om te genieten van een avond varen door de waterrijke idylle van De Wieden met de geneugten van de beste keukens die deze streek rijk is. Dit keer varen we over het Zuideindigerwijde en laten u zo een ander deel van onze prachtige natuur zien, het thema dit jaar PAUPER!

Natuurlijk Dineren. Dat staat synoniem met genieten. Van verfijnde, op verschillende buitenlocaties bereide gerechtjes. Al varend laten de chef-koks u graag kennismaken met mooie, pure producten. Giethoorn ontvangt elk jaar vele nationaliteiten, elk met een eigen keuken met heerlijke gerechten. Tijdens deze editie van Natuurlijk Dineren bereiden onze chefs gerechten uit alle windstreken om u via deze weg culinair te laten kennismaken met onze bezoekers. Met veel plezier presenteren wij u deze gerechten, terwijl u geniet van de prachtige natuur!

U wordt om 17.00 uur ontvangen bij De Witte Hoeve om vervolgens (17.30 uur) langs de chefs van De Lindenhof, De Sloothaak, De Rietstulp, ’t Achterhuus en De Pergola te gaan. U vaart over het Bovenwijde en door de grachten van Giethoorn, waarbij u verschillende locaties aandoet in het mooie natuurpark Weerribben-Wieden.

Deze keer sluiten wij af bij De Witte Hoeve waar u eventueel nog kopje koffie of borrel kunt drinken onder het genot van live-muziek.

Reserveert u alvast uw plaatsje (€ 57,50 incl 7-gangen en aperitief bij De Witte Hoeve p.p.)