Teambuilding

Genoeg achter het bureau gezeten, maar nog niet klaar met elkaar? Ons Teambuilding-arrangement staat garant voor een nuttig en onvergetelijk weekend, waarbij uw collega’s elkaar op een verrassende manier leren kennen.

Programma:
Dag 1:
v.a. 9.00 uur. Ontvangst in Hotel Brasserie de Pergola. Op tafel staan voor u koffie, thee, koekjes en bronwater. Wanneer uw gezelschap compleet is, start u zelf de vergadering. Ondertussen legt de schipper de rondvaartboot voor u klaar. 
11.30 uur. Om even een frisse neus te halen, mag u aan boord stappen van onze rondvaartboot. Een ervaren schipper zal u de mooiste plekjes van Giethoorn laten zien en u op de hoogte brengen van de bijzondere gebruiken en geschiedenis van Giethoorn.
12.30 uur. Er staat er een lunchbuffet voor u klaar.
13.30 uur. U kunt weer plaatsnemen in de voor u gereserveerde ruimte om verder te gaan met de meeting. Wanneer u uitvergaderd bent, kunnen de gasten hun bagage naar de kamer brengen en zich even opfrissen voor het diner.
ca 18.00 uur. Wij zetten een heerlijk uitgebreid buffet voor u klaar. Wanneer alle gasten uitgegeten zijn, zal de Russische maffiabaas zich melden: vanaf dit moment is het afgelopen met het ontspannen achterover zitten! De groep wordt ingedeeld in families, die allemaal dezelfde missie hebben: het brengen van illegale handel naar de maffiabaas. De eer van de familie staat hierbij op het spel. U vertrekt naar de distilleerdijk op het eiland van het meer en krijgt hier de smokkelwaar uitgereikt.  Het is een wedstrijd vol tactiek want de FBI doet er alles aan om de illegale praktijken stop te zetten.  Denk dus goed na voor je je kaarten inzet.
22.30 uur. Als iedereen weer terug is in de Brasserie serveren wij u nog een drankje en een hapje, zodat er nog uitgebreid nagediscussieerd kan worden.

Dag 2:

ca 8.00 uur. Om niet te veel van de dag te missen, verwachten wij u allen rond deze tijd aan het ontbijt. Geen files, geen kinderen die eerst naar school gebracht moeten worden, dus iedereen is om 8.30 uur klaar om weer plaats te nemen in de vergaderruimte. De invulling van dit deel van de dag bepaalt u geheel zelf. Uiteraard begeleiden wij deze dag weer met koffie, thee, koekjes en bronwater op tafel.
12.00 uur. Einde programma.

Prijs: Dit tweedaagse arrangement volgens onderstaand programma, kost € 155,00 p.p.
Meer:U kunt dit programma eenvoudig uitbreiden met een lunch op de tweede dag. Kijk voor prijzen onder Brasserie.

NIEUWS

Arrangementen

Gelukkig kunnen we al een paar weken weer … Verder lezen…

Jubileumaanbieding

Ter gelegenheid van ons 12,5 jarig jubileum hebben … Verder lezen…

Jazz event in Giethoorn

Jazz klanken ook in Giethoorn! Heerlijk op zondag … Verder lezen…

Wijn & spijs wandeling

Vier samenwerkende restaurants uit Giethoorn organiseren deze gezellige … Verder lezen…

Feest op 3 november!

Hoera het is feest!! November 2019 bestaat de … Verder lezen…

T A P A S A V O N D // iedere zaterdag in februari

Omdat het vorig jaar zo’n succes was, hebben … Verder lezen…

BABYNIEUWS :)

13.01.2019 zijn Jimmy & Elina de trotse ouders … Verder lezen…

WE ZIJN ER WEER! ✨

Nadat wij met ons restaurant en hotel de … Verder lezen…

Najaarskalender