Bedrijfsuitjes

DE VERDWAALDE WILHELM TELL  (min. 15 personen)

Om moed in te drinken krijgt iedere deelnemer een glaasje Gieters kruidenbitter (uiteraard mag een flesje fris ook). Vervolgens stapt u in de rondvaartboot, welke u naar onbekende bestemming voert. Op de plaats aangekomen treft u voldoende punters aan om de volgende onbekende bestemming op te zoeken. Punterend door de rustige natuur zoekt u uw weg. Op de juiste bestemming aangekomen mag u uw vaardigheid tonen m.b.t. het boogschieten. Vervolgens brengt een watertaxi u terug naar de Pergola, waar u zich tegoed kunt doen aan een koud en warm buffet.

Inclusief:
13.30 uur.  Ontvangst met Gieters kruidenbitter
14.00 uur.  Rondvaart + dropping
15.30 uur.  Boogschieten
17.00 uur.  Watertaxi naar de Pergola
17.30 uur.  Warm koud buffet

Prijzen:  Dit avontuurlijke programma kunt u meemaken voor € 44,50 p.p.

Meer: U kunt dit diner afsluiten met een dessertbuffet (zie hiervoor zelf samenstellen). Tevens kunnen wij een avondvullend programma bieden. Info op aanvraag.

 

SCHATZOEKEN IN GIETHOORN (min. 20 personen)
U wordt ontvangen bij Hotel Brasserie de Pergola met koffie en appelgebak met slagroom. Tijdens de koffie wordt u het een en ander uitgelegd over GPS. Vervolgens stapt u in de punter voor een GPS-tocht. Op verschillende locaties liggen schatten verstopt, die u kunt vinden met een GPS-ontvanger. Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Wanneer u de techniek goed hebt begrepen komt u vanzelf weer bij ons terecht. Tijdens het borreluurtje met een hapje, wordt u de score bekend gemaakt.

Inclusief:
14.00 uur.  Ontvangst met koffie en appelgebak
15.00 uur . Punteren met GPS + uitleg
17.00 uur.  Borrel + hapje

Prijzen:  Wij bieden u dit arrangement aan voor €23,50

Meer:  Het programma is uit te breiden met een barbecue (zie hiervoor zelf samenstellen).  De GPS tocht kan ook met fluisterboten voor € 1,50 extra p.p. gemaakt worden.

 

ITALIAANSE SMOKKELAVOND (vanaf 25 personen)
Spanning en avontuur te water! Wanneer iedereen gearriveerd is zetten wij een uitgebreid buffet voor u klaar. Wanneer alle gasten uitgegeten zijn, zal de Italiaanse maffiabaas zich melden: vanaf dit moment is het afgelopen met het ontspannen achterover zitten! De groep wordt ingedeeld in families, die allemaal dezelfde missie hebben: het brengen van illegale handel naar de maffiabaas. De eer van de familie staat hierbij op het spel. U vertrekt naar de distilleerdijk op het eiland van het meer en krijgt u de smokkelwaar uitgereikt. Het is een wedstrijd vol tactiek: want de FBI doet er alles aan om de illegale praktijken stop te zetten. Denk dus goed na voor je je kaarten inzet. Om 23.00 uur is iedereen terug in de Brasserie en serveren wij u nog een drankje en een hapje, zodat er nog uitgebreid nagediscussieerd kan worden.

Inclusief:
17.30 uur.  Ontvangst
18.00 uur.  Warm buffet
20.00 uur.  Speluitleg
20.30 uur.  Misdaadspel te water
23.00 uur.  Borrel + hapje

Prijs: Wij bieden u dit arrangement aan voor € 53,50 p.p.

Meer:  U kunt vóór het spel aan nog een hele dag vullen door bijvoorbeeld: fietsen, kanoën, museumbezoek of een workshop bonbons maken. Meer info op aanvraag. Ook kunt u bij ons overnachten.

 

Arrangement Panne-Sup

Stand Up Paddle boarding (SUP) is een leuke sportieve activiteit voor alle leeftijden. U gaat na een korte instructie onder begeleiding een tocht maken door het mooie dorp Giethoorn en het natuurgebied “De Wieden”.

Daarnaast gaat u onbeperkt pannenkoeken eten met spek, ananas, boerenmix, kaas, jam, boter, suiker, chocoladesaus en stroop. Dit alles vindt plaats bij Surfschool Giethoorn en Brasserie de Pergola. (Dit arrangement is ook mogelijk met in plaats van pannenkoekenbuffet bv koud/warm buffet of onbeperkt spareribs eten etc. De prijs is dan afwijkend)

Prijs: 24,50 pp

 

 

WIE IS DE MOL? (vanaf 10 personen)
Niemand is te vertrouwen en niets is wat het lijkt! Gebaseerd op het bekende tv-programma, speelt u zélf het spel Wie is de Mol.
De spanning begint al weken voor uw uitje door de online-vragenlijst die iedereen per email krijgt thuisgestuurd. Aan de hand van deze vragen wordt ‘De Mol’ bepaald…
Op de dag van uw eigen ‘aflevering’ van Wie is de Mol? starten we met de uitleg en de groepsindeling. Al snel worden het doel en de regels van het spel duidelijk. Vervolgens nemen de presentatoren u mee naar buiten.
Tijdens de verschillende opdrachten, begeleid door professionele instructeurs, probeert u zoveel mogelijk geld te verdienen. Maar onder u bevindt zich één saboteur; de MOL. Hij of zij zal vertragen, bedriegen, liegen, lachen, huilen… en dit alles om de opdrachten te laten mislukken. Wie? Dat is nu juist de vraag! Twee keer wordt u getest met vragen over de identiteit van de Mol. Wie het meeste weet over het doen en laten van de Mol wint het spel!
Nadat de Mol is ontmaskerd en de winnaar bekendgemaakt kunt u nog gezellig naborrelen of sluit u uw dag af met een heerlijk buffet of barbecue!
Wie is de MOL? Een dag om nooit te vergeten!

Inclusief:
13.30 uur. Ontvangst met koffie/thee en een plakje cake
14.00 uur. Speluitleg
14.30 uur. Begin van het spel WIE IS DE MOL
16.00 uur. 30 min Pauze, koffie/thee/fris
18.00 uur. Prijsuitreiking
18.30 uur. Pannenkoekenbuffet (BBQ, stampottenbuffet of warm/koud buffet ook mogelijk, vraag naar de mogelijkheden en prijzen)

Prijs: Wij bieden u dit arrangement aan voor € 53,50 p.p.

eventuele aanpassingen zijn altijd mogelijk.

CSI: CRIME SCENE INVESTIGATION (vanaf 12 personen)
Stap in de voetsporen van het bekende tv-programma CSI en vind de ware toedracht achter deze moord! Als CSI-agent gaat u met uw team op pad om, met behulp van het nieuwste op het gebied van ‘crime solving’, aanwijzingen te vinden over de gepleegde moord.
Een Smartphone met speciale Crime-App wijst u met GPS de weg naar de sporen die op het plaats delict zijn aangetroffen zoals vingerafdrukken, foto’s van beveiligingscamera’s, getuigen-verklaringen en politierapporten. Met behulp van de visuele aanwijzingen en geluidsfragmenten identificeert u verschillende verdachten. Maar wat is hun motief? En wie heeft de moord nu daadwerkelijk gepleegd?
Stap in de huid van een CSI-agent en beleef ook het nieuwste op het gebied van PDA en GPS met Outdoor&City Gaming van Jump Outdoor

Inclusief:
15.30 uur. Ontvangst met borrel + hapje + Speluitleg
16.00 uur. Begin van het spel
18.15 uur. Einde spel + bespreken uitkomst onderzoek
18.30 uur. BBQ (Pannenkoekenbuffet, stampottenbuffet of warm/koud buffet ook mogelijk, vraag naar de mogelijkheden en prijzen)

Prijs: Wij bieden u dit arrangement aan voor € 47,50 p.p.

eventuele aanpassingen zijn altijd mogelijk.

SHERLOCK HOLMES(vanaf 12 personen)
Moord, spanning en sensatie! De bestseller onder de PDA-games – waarbij u met behulp van PDA en GPS zélf op pad gaat om dit mysterie op te lossen. Na een uitleg over het gebruik van dit wonder der techniek wordt door niemand minder dan Sherlock Holmes het mysterie uitgelegd. In de buurt zijn aanwijzingen gevonden over de moord en met behulp van de PDA kunt u ze vinden en de antwoorden ingegeven. Wie van u kan als eerste de complete toedracht van dit mysterie achterhalen?

Inclusief:
15.30 uur. Ontvangst met borrel + hapje + Speluitleg
16.00 uur. Begin van het spel
18.15 uur. Einde + Prijsuitreiking
18.30 uur. Warm/koud buffet (BBQ, Pannenkoekenbuffet, of stampottenbuffet ook mogelijk, vraag naar de mogelijkheden en prijzen)

Prijs: Wij bieden u dit arrangement aan voor € 53,00 p.p.

eventuele aanpassingen zijn altijd mogelijk.

KICKBIKE GPS PUZZELTOCHT(vanaf 15 personen)
Een actief middagje spoorzoeken op de Kickbike. Als u voor de eerste keer op de Kickbike staat, komen er wellicht jeugdherinneringen aan de ouderwetse step naar boven. Maar dan met een modern tintje; de Kickbike is uitermate handzaam en wendbaar. Door het grote voorwiel maakt u gemakkelijk snelheid. Kortom, een leuke en actieve manier om de omgeving te verkennen! Een GPS-apparaat wijst u de weg. In teams gaat u op pad met de GPS waarbij u onderweg een aantal raadsels gaat beantwoorden. Geeft u een goed antwoord dan wijst de pijl u de goede kant op. Welke groep weet als eerste het eindpunt te bereiken?

Inclusief:
10.30 uur. Ontvangst met koffie/thee met appelgebak + Speluitleg
11.00 uur. Begin van het spel
12.30 uur. Einde + Prijsuitreiking
13.00 uur. Broodbuffet

Prijs: Wij bieden u dit arrangement aan voor € 32,25 p.p.

eventuele aanpassingen zijn altijd mogelijk.

TEAMSPELEN MEERKAMP (min. 15 personen)

 

De deelnemers gaan verschillende spelen af waarbij samenwerking en plezier voorop staan. De activiteiten kunnen alleen tot een goed einde gebracht worden als er wordt gecommuniceerd en de groepsleden elkaar ondersteunen.
Een 4-tal activiteiten, toegespitst op communicatie, samenwerking, doelgerichtheid en kracht, wisselen elkaar af. Er wordt telkens tegen een ander team gestreden waarbij de punten nauwgezet worden bijgehouden. Daarna volgt de finale! Welk team heeft het meeste vuur in zich?!
Welk team werkt het beste samen en wint de meerkamp?

Inclusief:
13.30 uur. Ontvangst met Borrel + Hapje
14.00 uur.  Speluitleg en begin Meerkamp
17.00 uur.  Einde + Prijsuitreiking
17.30 uur.  BBQ

(Warm/koud buffet, Pannenkoekenbuffet of stampottenbuffet ook mogelijk, vraag naar de mogelijkheden en prijzen)

Prijzen:  Dit programma kunt u meemaken voor € 43,00 p.p.

 

Meer: U kunt dit diner afsluiten met een dessertbuffet (zie hiervoor zelf samenstellen). Tevens kunnen wij een avondvullend programma bieden. Info op aanvraag.

NIEUWS

T A P A S A V O N D // iedere zaterdag in februari

Omdat het vorig jaar zo’n succes was, hebben … Verder lezen…

BABYNIEUWS :)

13.01.2019 zijn Jimmy & Elina de trotse ouders … Verder lezen…

WE ZIJN ER WEER! ✨

Nadat wij met ons restaurant en hotel de … Verder lezen…

Najaarskalender

Verbouwing

Zoals jullie wellicht hebben gezien, is er het … Verder lezen…

Artikel in de Steenwijker Courant

VACATURE: Senior medewerker bediening

Jouw werkdag Ha, vandaag moet je om 13.30 … Verder lezen…

Evenementenkalender t/m april

In onze Brasserie zijn wij al druk bezig … Verder lezen…

Warm welkom aan onze nieuwe bedrijfsleiding

Op deze mooie koude januaridag een warm succes … Verder lezen…