Vrienden uitjes

13051537_1327493603931580_9166852733417361053_n

VARENDE HIGH TEA (min. 15 personen)

Gezellig met vrienden/familie een lekkere high tea aan boord van onze mooie rondvaartboot. Lekkere hartige en zoete gerechten en tegelijkertijd genieten van de prachtige omgeving van Giethoorn. Rondvaart van 1,5 uur.

Prijs: 25,00 pp

DE VERDWAALDE WILHELM TELL(min. 15 personen)
Om moed in te drinken krijgt ieder deelnemer een glaasje Gieters kruidenbitter (uiteraard mag een flesje fris ook) en een klein hapje. Vervolgens stapt u in de rondvaartboot, welke u naar onbekende bestemming voert. Op de plaats aangekomen treft u voldoende punters aan om de volgende onbekende bestemming op te zoeken. Punterend door de rustige natuur zoekt u uw weg. Op de juiste bestemming aangekomen mag u uw vaardigheid tonen m.b.t. het boogschieten. Vervolgens brengt een watertaxi u terug naar de Pergola, waar u zich tegoed kunt doen aan een koud en warm buffet.

Programma:
13.30 uur.  Ontvangst met Gieters kruidenbitter
14.00 uur.  Rondvaart + dropping
15.30 uur.  Boogschieten
17.00 uur Watertaxi naar de Pergola
17.30 uur.  Warm koud buffet

Prijs:  Dit avontuurlijke programma kunt u meemaken voor € 44,50 p.p.

Meer:  U kunt dit diner afsluiten met een dessertbuffet voor € 9,50 p.p. Tevens kunnen avondvullend programma bieden. Info op aanvraag.

SCHATZOEKEN IN GIETHOORN (min. 20 personen)

U wordt ontvangen bij Hotel Brasserie de Pergola met koffie en appelgebak met slagroom. Tijdens de koffie wordt u het een en ander uitgelegd over GPS. Vervolgens stapt u in de punter voor een GPS-tocht. Op verschillende locaties liggen schatten verstopt, die u kunt vinden met een GPS-ontvanger. Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Wanneer u de techniek goed hebt begrepen komt u vanzelf weer bij ons terecht. Tijdens het borreluurtje met een hapje, wordt u de score bekend gemaakt.

Programma:
14.00 uur.  Ontvangst met koffie en appelgebak
15.00 uur . Punteren met GPS + uitleg
17.00 uur.  Borrel + hapje

Prijs:  Dit programma heeft een prijs van € 23,50 p.p.

Meer:  Het programma is uit te breiden met een barbecue (zie hiervoor zelf samenstellen).  De GPS tocht kan ook met fluisterboten voor € 1,50 extra p.p. gemaakt worden.

 

BOL VAN ENERGIE!

Ervaar hoe het voelt om te lopen op het water. Een hilarische activiteit die net zo leuk is om te doen als om naar te kijken
kunt u in Giethoorn op het grote meer gaan ondernemen. U wordt ontvangen met koffie en Blokzijliger Brok in Brasserie de Pergola te Giethoorn. Daarna heeft u een puzzeltocht met fluisterboten door het gebied, waarbij u een tussenstop maakt bij Eetcafé Giethoorn, alwaar u gaat ervaren hoe het is om te lopen op water. Na deze activiteit kunt u op het terras van Eetcafé Giethoorn genieten van een Swirls ijsje en vervolgt u daarna uw puzzeltocht. Afsluitend bij Brasserie de Pergola staat er voor u een barbecue klaar!

Inclusief: • Swirls ijsje • Puzzeltocht met fluisterboten • Aquabubble •  Barbecue

Prijs: De prijs van dit arrangement bedraagt: € 45,50 pp!

ITALIAANSE SMOKKELAVOND (vanaf 20 personen)

Spanning en avontuur te water! Wanneer iedereen gearriveerd is zetten wij een heerlijk uitgebreid buffet voor u klaar. Wanneer alle gasten uitgegeten zijn, zal de Italiaanse maffiabaas zich melden: vanaf dit moment is het afgelopen met het ontspannen achterover zitten! De groep wordt ingedeeld in families, die allemaal dezelfde missie hebben: het brengen van illegale handel naar de maffiabaas. De eer van de familie staat hierbij op het spel. U vertrekt naar de distilleerdijk op het eiland van het meer en krijgt u de smokkelwaar uitgereikt. Het is een wedstrijd vol tactiek: want de FBI doet er alles aan om de illegale praktijken stop te zetten. Denk dus goed na voor je je kaarten inzet. Om 23.00 uur is iedereen terug in de Brasserie en serveren wij u nog een drankje en een hapje, zodat er nog uitgebreid nagediscussieerd kan worden.

Programma:
17.30 uur.  Ontvangst
18.00 uur.  Warm buffet
20.00 uur.  Speluitleg
20.30 uur.  Misdaadspel te water
23.00 uur.  Borrel + hapje

 

Prijs:  De kosten hiervoor bedragen € 53,50 p.p.

Meer:  U kunt vóór het spel aan nog een hele dag vullen door bijvoorbeeld: fietsen, kanoën, museumbezoek of een workshop bonbons maken. Meer info op aanvraag. Ook kunt u bij ons overnachten. Kijk hiervoor onder hotel

 

Arrangement Panne-SUP

Stand Up Paddle boarding (SUP) is een leuke sportieve activiteit voor alle leeftijden. U gaat na een korte instructie onder begeleiding een tocht maken door het mooie dorp Giethoorn en het natuurgebied “De Wieden”.

Daarnaast gaat u onbeperkt pannenkoeken eten met spek, ananas, boerenmix, kaas, jam, boter, suiker, chocoladesaus en stroop. Dit alles vindt plaats bij Surfschool Giethoorn en Brasserie de Pergola. (Dit arrangement is ook mogelijk met in plaats van pannenkoekenbuffet bv koud/warm buffet of onbeperkt spareribs eten etc. De prijs is dan afwijkend)

Prijs: 24,50 pp

NIEUWS

Jubileumaanbieding

Ter gelegenheid van ons 12,5 jarig jubileum hebben … Verder lezen…

Jazz event in Giethoorn

Jazz klanken ook in Giethoorn! Heerlijk op zondag … Verder lezen…

Wijn & spijs wandeling

Vier samenwerkende restaurants uit Giethoorn organiseren deze gezellige … Verder lezen…

Feest op 3 november!

Hoera het is feest!! November 2019 bestaat de … Verder lezen…

T A P A S A V O N D // iedere zaterdag in februari

Omdat het vorig jaar zo’n succes was, hebben … Verder lezen…

BABYNIEUWS :)

13.01.2019 zijn Jimmy & Elina de trotse ouders … Verder lezen…

WE ZIJN ER WEER! ✨

Nadat wij met ons restaurant en hotel de … Verder lezen…

Najaarskalender

Verbouwing

Zoals jullie wellicht hebben gezien, is er het … Verder lezen…