Zakelijk

RELATIEARRANGEMENT

Zoekt u voor uw relaties een gastvrije, sfeervolle plek om te overnachten? Indien u regelmatig voor uw relaties gebruik moet maken van een hotel doet Hotel Brasserie de Pergola u dan een mooi aanbieding!

Een normale prijs voor een standaard tweepersoonskamer is € 89,00 pn/pk, de normale prijs voor een eenpersoonsbezetting op een tweepersoonskamer is € 65,00 pp/pk.

Voor uw relaties bieden wij u de mogelijkheid om in de periode van 1 oktober tot en met 1 april een tweepersoonskamer aan te bieden voor € 69,00 pn/pk en een eenpersoonsbezetting op een tweepersoonskamer voor € 52,00 pp/pn. Deze prijzen zijn inclusief een heerlijk ontbijt!

Graag bieden wij uw gasten een heerlijk verblijf in Giethoorn!

WERKNEMERSARRANGEMENT

Heeft u regelmatig werknemers in dienst die op zoek zijn naar een overnachtingsmogelijkheid? Hotel Brasserie de Pergola doet u dan een goede aanbieding!

Medewerkers van uw bedrijf kunnen in ons hotel overnachten, inclusief een heerlijk ontbijt en een dagschotel voor € 65,00 pp/pn! Indien uw medewerkers langer dan een week willen verblijven kunnen wij u in overleg een aanbieding op maat doen!

Graag bieden wij uw medewerkers een gastvrij thuis in Giethoorn!

VERGADEREN (minimaal 10 personen)

Hotel Brasserie de Pergola is, buiten het zomerseizoen, een ideale locatie voor een inspiratievolle vergadering, brainstormsessies, trainingen en presentaties.

Programma:

v.a. 9.00 uur. De gasten worden ontvangen in de speciaal voor uw gezelschap ingerichte ruimte (afhankelijk van de grote van uw gezelschap). Wij zullen u begeleiden waar nodig, maar zullen zoveel mogelijk de rust voor uw gezelschap in acht nemen. Koffie, thee, koekjes en bronwater staan op tafel.
11.30 uur. Om even een frisse neus te halen, mag u aan boord stappen van onze rondvaartboot. Een ervaren schipper zal u de mooiste plekjes van Giethoorn laten zien en u op de hoogte brengen van de bijzondere gebruiken en geschiedenis van Giethoorn.
12.30 uur. staat er een heerlijk lunchbuffet voor u klaar.
13.30 uur. kunt u weer plaatsnemen in de voor u gereserveerde ruimte om verder te gaan met de meeting.
.…….  uur. Einde programma

Prijs: Kosten van bovengenoemd arrangement: € 29,50 p.p. U betaalt geen zaalhuur. Mogelijk in de maanden september t/m april op reservering.
Meer: U kunt dit vergaderarrangement uitbreiden met een diner/ buffet. Kijk voor prijzen onder Brasserie.

TEAMBUILDING (minimaal 15 personen)

Genoeg achter het bureau gezeten, maar nog niet klaar met elkaar? Ons Teambuilding-arrangement staat garant voor een nuttig en onvergetelijk weekend, waarbij uw collega’s elkaar op een verrassende manier leren kennen.

Programma:
Dag 1:
v.a. 9.00 uur. Ontvangst in Hotel Brasserie de Pergola. Op tafel staan voor u koffie, thee, koekjes en bronwater. Wanneer uw gezelschap compleet is, start u zelf de vergadering. Ondertussen legt de schipper de rondvaartboot voor u klaar.
11.30 uur. Om even een frisse neus te halen, mag u aan boord stappen van onze rondvaartboot. Een ervaren schipper zal u de mooiste plekjes van Giethoorn laten zien en u op de hoogte brengen van de bijzondere gebruiken en geschiedenis van Giethoorn.
12.30 uur. Er staat er een lunchbuffet voor u klaar.
13.30 uur. U kunt weer plaatsnemen in de voor u gereserveerde ruimte om verder te gaan met de meeting. Wanneer u uitvergaderd bent, kunnen de gasten hun bagage naar de kamer brengen en zich even opfrissen voor het diner.
ca 18.00 uur. Wij zetten een heerlijk uitgebreid buffet voor u klaar. Wanneer alle gasten uitgegeten zijn, zal de Russische maffiabaas zich melden: vanaf dit moment is het afgelopen met het ontspannen achterover zitten! De groep wordt ingedeeld in families, die allemaal dezelfde missie hebben: het brengen van illegale handel naar de maffiabaas. De eer van de familie staat hierbij op het spel. U vertrekt naar de distilleerdijk op het eiland van het meer en krijgt hier de smokkelwaar uitgereikt.  Het is een wedstrijd vol tactiek want de FBI doet er alles aan om de illegale praktijken stop te zetten.  Denk dus goed na voor je je kaarten inzet.
22.30 uur. Als iedereen weer terug is in de Brasserie serveren wij u nog een drankje en een hapje, zodat er nog uitgebreid nagediscussieerd kan worden.

Dag 2:

ca 8.00 uur. Om niet te veel van de dag te missen, verwachten wij u allen rond deze tijd aan het ontbijt. Geen files, geen kinderen die eerst naar school gebracht moeten worden, dus iedereen is om 8.30 uur klaar om weer plaats te nemen in de vergaderruimte. De invulling van dit deel van de dag bepaalt u geheel zelf. Uiteraard begeleiden wij deze dag weer met koffie, thee, koekjes en bronwater op tafel.
12.00 uur. Einde programma.

Prijs: Dit tweedaagse arrangement volgens onderstaand programma, kost € 155,00 p.p.
Meer:U kunt dit programma eenvoudig uitbreiden met een lunch op de tweede dag. Kijk voor prijzen onder Brasserie.

NIEUWS

T A P A S A V O N D // iedere zaterdag in februari

Omdat het vorig jaar zo’n succes was, hebben … Verder lezen…

BABYNIEUWS :)

13.01.2019 zijn Jimmy & Elina de trotse ouders … Verder lezen…

WE ZIJN ER WEER! ✨

Nadat wij met ons restaurant en hotel de … Verder lezen…

Najaarskalender

Verbouwing

Zoals jullie wellicht hebben gezien, is er het … Verder lezen…

Artikel in de Steenwijker Courant

VACATURE: Senior medewerker bediening

Jouw werkdag Ha, vandaag moet je om 13.30 … Verder lezen…

Evenementenkalender t/m april

In onze Brasserie zijn wij al druk bezig … Verder lezen…

Warm welkom aan onze nieuwe bedrijfsleiding

Op deze mooie koude januaridag een warm succes … Verder lezen…