VACATURE: Senior medewerker bediening

17
jan

Jouw werkdag

Ha, vandaag moet je om 13.30 uur beginnen. Nadat je lekker hebt kunnen uitslapen, zorg je dat je op tijd richting het restaurant gaat. Daar aangekomen komt er net een groep binnen. Aanpakken! Samen met je andere collega zorg je ervoor dat iedereen geholpen wordt en voorzien wordt van een drankje. Misschien willen ze ook wel lunchen? Nadat de groep geholpen is, stem je af met je collega dat zij even gaat lunchen. Zij heeft een ontbijtdienst en is om 07.30 al begonnen. Ondertussen zorg jij ervoor dat het terras weer netjes is en de tafels weer opgeruimd. De hele middag loopt het lekker door en samen met je collega’s voorzie je de gasten van drankjes en wellicht ook wat lekkers bij de borrel. Tegen een uur of vijf gaan jullie met elkaar eten, de koks hebben het al voor jullie klaargezet. Dat kan nog mooi even voor het druk wordt.

Na het eten zorgen jullie ervoor dat het restaurant klaar is voor het diner. De collega van vanochtend is inmiddels naar huis, en samen met je andere collega’s dek je de tafels in. Het is een wisselende avond. Er zit een leuk stel dat uitgebreid wil dineren, en je kunt hen advies geven over de verschillende wijnen bij de gerechten die ze nemen. Daarnaast zijn er ook nog wat tafels met mensen die na hun dagje varen nog even lekker samen eten voor ze weer de auto in stappen. Na even met hen gepraat te hebben, heb je hen de spareribs kunnen aanbevelen. De mensen die vanmiddag zijn ingecheckt in het hotel, genieten van het dagmenu. Wanneer alle gasten het restaurant hebben verlaten, ruim jij de boel nog even op. Je zet het ontbijt klaar voor de volgende ochtend voor jouw collega en zorgt ervoor dat alles schoon en bijgevuld is. Wanneer iedereen klaar is, drinken jullie samen nog even een drankje. Dat was hem weer voor vandaag!

Vacature

Als aanvulling van ons huidige team zijn wij op zoek naar een Senior Medewerker Bediening (M/V). Door ons hotel en restaurant zijn wij een veelzijdig bedrijf waar je op één dag veel verschillende gasten te woord staat. Je bent in staat om in te schatten waar zij behoeften aan hebben en zorgt ervoor dat ze met een glimlach vertrekken.

Het belangrijkste vinden wij dat je het onze gasten naar hun zin kan maken en dat je flexibel inzetbaar bent. Met ons restaurant zijn wij vanaf 08.00 uur ‘s ochtends geopend en de tijden waarop jij aan de slag gaat, zullen dan ook variëren.

Het team

Naast dat wij iedere dag met elkaar werken, komen wij als collega’s ook twee keer per jaar samen. In het begin van het jaar starten wij het seizoen altijd door samen een drankje te doen, het komende jaar te bespreken en de nieuwe medewerkers te leren kennen. Aan het eind van het jaar sluiten we het seizoen altijd af en gaan we met het hele team wat leuks doen. 

Dit zoeken wij in jou

  • Ervaring in het omgaan met gasten
  • Flexibel inzetbaar
  • Kennis van zowel Nederlands, Engels en Duits 

Lijkt het jou leuk om in ons team te komen werken? 

Stuur je sollicitatie naar mariska@depergola.nl  en wellicht ben jij de senior bediening waar wij naar op zoek zijn!